MIN LYSERØDE STUE

Ja, jeg har en lyserød stue - og min søde mand synes faktisk det er verdensklasse!

Jeg er ret vild med lyserød- både i mit hjem, i det offentlig rum, i moden, i naturen - så da vi skulle lave en ny stue måtte den naturligvis blive lyserød.

Det er er relativt lille rum ca 3x3,5 m med intet mindre en 4 døre og en stor åbning indtil resten af lejligheden. Men selv om det er gennemgang til børnenes værelser, til den ene altan og til badeværelset er det alligevel blevet en rigtig fin og hyggelig stue.

Jeg var meget i tvivl om hvordan stilen skulle være i stuen, men da jeg fandt det her billede faldt alle brikkerne på plads, for det er lige den stemning jeg ønskede mig i stuen:

Afslappet, luksuriøs og feminin- og hvem gør det bedre end Faye Dunnaway morgenen efter hun vandt sin Oscar i 1977, fotograferet af Terry O'Neill på The Beverly Hils Hotel:  "I wanted to capture the look of dazed confusion"      Så derfor ser min stue nu sådan ud:

Afslappet, luksuriøs og feminin- og hvem gør det bedre end Faye Dunnaway morgenen efter hun vandt sin Oscar i 1977, fotograferet af Terry O'Neill på The Beverly Hils Hotel: "I wanted to capture the look of dazed confusion"

 

Så derfor ser min stue nu sådan ud:

Farven på væggene er fra Farrow & Ball (sælges hos Tapet Caféen) og hedder Calamine.

Billedet af Faye Dunnaway kan købes som original print hos THE PHOTOGALLERY  i Sverige for ca 150.000 SKR. Eller som jeg gjorde - hos Getty Images som digital fil, som så er printet og indrammet.

Jeg mangler et skønt tæppe på gulvet, men har ikke kunnet finde det rigtige endnu.... det kommer.