Og nu til noget helt andet - BARCELONA

I morgen stikker jeg af til...

BARCELONA

3 dage med mad, kærlighed, tid til at tale, tid til at drømme, til drinks, til ny inspiration, til mere kærlighed, til nærvær og samvær -  og måske en dråbe solskin?

Her skal vi bo

 HOTEL PRAKTIK RAMBLA

Jeg kan egentlig ikke særlig godt lide at bo på hotel - ikke så meget pga tanken om alle de forskellige mennesker man på en eller anden måder deler seng med på et hotel - men mere fordi de alle sammen har tendens til at ligne hinanden. En stor seng med en variation af puder, et sengetæppe der matcher gulvtæppet, to ens lamper på to ens sengeborde osv. Hvis du søger på 5 -stjernede hoteller på Hotels.com er de alle sammen ens....

Jeg har derfor fundet et mindre Boutique hotel - det er ikke 5-stjernet og har ikke de samme luksusfaciliteter som fitness center, spa og mødelokaler (men hvad skal jeg også med det??) 

Til gengæld er det sit eget spektakulære lille palads fra det 19. århundrede med originale gamle mosaik gulve og høje, smukke stuk lofter.

Hotellet er totalrenoveret i 2009 af indretningsarkitekt Lázaro Rosa-Violán, som er en af Spaniens største. Han har lavet de nogle helt fantastiske, fashionable restauranter, butikker, og hoteller i verden.

 

Alle billeder i dette indlæg er fra Hotel Praktik Rambla