Soveværelset - det altid oversete....

Selvom SOVEVÆRELSET er et af de rum vi bruger aller mest tid i og som vi bruger rigtig meget god tid i - tænk bare på hvor dejligt det er at ligge og læse en søvnig søndag formiddag, eller hvor hyggeligt det er, når ungerne kommer kravlende ind alt for tidligt om morgen og du bare lader som om du sover videre og sleeeet ikke har hørt dem, eller hvor dejligt det er, at smyge sig ind under dynen efter en bytur med tøserne og mærke varmen fra sin elskedes krop, der søvnigt reagerer på dine kærtegn....

Og alligevel er det i soveværelset at mange har bunker af vasketøj liggende - både det rene og det beskidte, lige har mast et skrivebord og computer ind i hjørnet "for det er da ikke til at have stående i stuen", eller simpelthen bare ikke er noget som helst andet end en seng - og måske en lampe...

Sådan et soveværelse har jeg lige mødt. Det er stort - 3,5 m x 5 m. Der er en dobbelt seng, et skab og to bitte små lamper på væggen. Der er iskoldt og ikke spor hyggeligt. Jeg synes det er synd for dem - og det    de synes de heldigvis også selv, så derfor har de bedt mig om at komme og hjælpe dem.

Lige nu ser det sådan her ud:

Men jeg synes, de fortjener verden lækreste soveværelse - måske en af disse:

Men jeg synes, de fortjener verden lækreste soveværelse - måske en af disse:

Jeg glæder mig til at høre hvad de siger til mine forslag i morgen,